Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.

We willen:

- meer tijd hebben voor onze patiënten;
- minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
- betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
- dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die middag gesloten. Voor spoedgevallen zijn we wel bereikbaar en wordt er waargenomen door één van de andere huisartsen in Voorhout

Reizigersvaccinaties

Mocht u op reis gaan en informatie willen over reizigersvaccinatie, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de noodzakelijke vaccinaties zo snel mogelijk bij uw apotheek klaar liggen. Heeft u de vaccinaties eerder nodig, aarzelt u niet dat aan ons te melden. 

U kunt het formulier hier onder invullen en het resultaat uitprinten en meenemen of naar ons toesturen via info@huisartsenpraktijkhooghkamer.nl.

DOWNLOAD FORMULIER