Van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus is onze praktijk in verband met vakantie gesloten. Tijdens onze vakantie wordt er voor spoedgevallen waargenomen door de praktijk van dokter Schinkelshoek, tel. 0252-222 910, Ravellaan 72 in Voorhout.

De praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners zijn wel aanwezig. Heeft u met een van hen een afspraak, dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.

Nieuwe patiënten

Onze praktijk verwelkomt nieuwe patiënten wanneer zij in Voorhout zijn komen wonen en hier nog geen huisarts hebben. Bent u op zoek naar een huisarts, kom dan gerust een keer langs voor een kijkje in de praktijk of voor een oriënterend gesprek. Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar wat voor u belangrijk is bij goede huisartsenzorg en waarin u uw wensen kunt aangeven. 

Wij verzoeken u dit formulier persoonlijk in te leveren en hierbij een geldig identiteitsbewijs te laten zien. Aan uw vorige huisarts kunt u doorgeven dat wij uw nieuwe huisarts zijn en vragen of zij uw medische gegevens naar ons willen opsturen.

Inschrijfformulier Nederlands

Registration form English